Αρχική Σελίδα

Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd.

Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd.

1 2 3
Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd. Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd. Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Enstat
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1997
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Ιδρυμένη το 2014, η Co. φωτισμού Zhongshan Enstat, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στη βιομηχανία των οδηγήσεων στην Κίνα. Παράγουμε πολύ υψηλό - ποιοτικά προϊόντα συμπεριλαμβανομένου του τοίχου των οδηγήσεων waher, γραμμικό φως των οδηγήσεων, προβολείς των οδηγήσεων και ούτω καθεξής. Οι μεγάλες εγκαταστάσεις μας παρέχουν σε μας το απέραντο διάστημα για να λειτουργήσουν επιμελώς και είμαστε εξοπλισμένοι με τις μηχανές υψηλής τεχνολογίας και τεχνολογικά τον περίπλοκο εξοπλισμό που ειδικεύονται στην παραγωγή των οπτικοηλεκτρονικών συσκευών.

 

Τοποθετημένοι σε Zhongshan, μια από τις βιομηχανοποιημένες και τεχνολογικά προηγμένες περιοχές στην Κίνα, είμαστε σε θέση να έχουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο ποσό πόρων που επιτρέπουν σε μας για να παραγάγουν τα προϊόντα των υψηλότερων ποιοτικών οδηγήσεων στη βιομηχανία. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για να πιστοποιήσουμε ότι οι εγκαταστάσεις μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Το Enstat αποτελείται από μια αντιστοιχημένη Ομάδα Διοίκησης, μια ομάδα ειδικών μηχανικών, πολύ καλά καταρτισμένων τεχνικών και καλά εκπαιδευμένων εργαζομένων γραμμών συνελεύσεων. Επιπλέον, τα προϊόντα μας εξάγονται ευρέως σε πολλές χώρες και περιοχές συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, των ΗΠΑ, της Μέσης Ανατολής και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Με μια εξαιρετική ομάδα των τεχνικών και των εργαζομένων, μια κατάλληλη θέση και έναν τοπ εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να επιτρέψουμε υψηλοί - προϊόντα σειράς των ποιοτικών οδηγήσεων τους πελάτες. Με την πείρα μας στην κατασκευή των οδηγήσεων και τη γνώση στην έρευνα και την ανάπτυξη, μπορούμε να εξασφαλίσουμε τους πελάτες μας ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή για τα προϊόντα των οδηγήσεων.

Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd.Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd.Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd.Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd.Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd.Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd.Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhongshan Enstat Lighting Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Nina

Τηλ.:: 13825162280

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)